Voor de pers

Voor de pers

Informatie voor de pers

Mocht u aandacht willen besteden aan het 85e en/of de Douanes Impériales en onze activiteiten, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs. Op deze pagina geven wij u achtergrondinformatie die wellicht van pas kan komen. Hebt u specifieke vragen en/of wensen, neem dan contact op via voorzitter.85eme@gmail.com.

Fotografie tijdens evenementen

Bij evenementen beelden we regelmatig enkele verschillende activiteiten uit: dagelijks leven in het bivak, een veldslag of schermutseling, administratie in een douanekantoor, controles door de douaniers enz. Het staat iedereen vrij om foto’s en filmpjes voor eigen gebruik te maken. We raden professionele fotografen aan om bij de organisator van het evenement te informeren of er bezwaar is tegen fotograferen of filmen voor commerciële doeleinden: check de website van het betreffende evenement.

Veel fotografen en filmmakers spreken de wens uit om een mooie plaats te reserveren aan de rand van het slagveld of zelfs op het slagveld.

Als vereniging kunnen wij vanuit veiligheidsoverwegingen niet toestaan dat u in het veld bent tijdens een veldslag. Dit brengt te veel risico’s met zich mee; er zijn vuurwapens in het spel! Uiteraard zal het 85e proberen om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw verzoeken. Mocht u specifieke wensen hebben als het gaat om het maken van beeldmateriaal tijdens onze evenementen, neem dan contact met ons op via voorzitter.85eme@gmail.com. Wij kunnen dan op basis van uw wensen bezien wat mogelijk is.

Aanleveren van fotomateriaal

Mocht u gebruik willen maken van fotomateriaal bij uw verhaal, dan kan het 85e u in contact brengen met fotografen van onze vereniging. Zij beschikken over een zeer ruime collectie foto’s van voorgaande evenementen. Kijk anders ook eens op onze openbare Facebook-pagina of op de Mediapagina op onze website.

Overige vragen

Vragen staat altijd vrij! Hebt u vragen over onze vereniging, of de eenheden die wij uitbeelden? Wilt u informatie over samenwerking, of wilt u ons inhuren voor film of TV? Neem contact met ons op via voorzitter.85eme@gmail.com.